SUNT AICI
PENTRU A CREA
LEGĂTURA ÎNTRE
TINE ȘI AMInTIRI
În calitate de fotograf, iau în serios fiecare detaliu al zilei voastre,
mă voi asigura ca totul să fie surprins, orice moment, astfel încât
să îl poți trăi din nou și din nou.
UNII OAMENI AȘTEAPTĂ
ACEASTĂ ZI TOATĂ VIAȚA, PE CÂND ALȚII NICI NU AU AVUT-O ÎN PLANUL LOR.
SER
VICII
Surprind momentele și nu le forțez, aș putea doar să le încurajez puțin când este nevoie, așa ca să pot surprinde și să creez ceva în mod natural, moment care deja se întâmplă. Da, voi dansa alături de voi când fotografiez pe ringul de dans, o să iau un shot de tequila dacă mă inviți :) O să-ți așez cravata atunci când este nevoie și o să vă fur 5 minute din ziua voastră pentru a surprinde apusul împreună.
nupțiale
Momente
Fiecare nuntă este diferită,
așa că sunt 100% bucuros să vă
personalizez pachetul în funcție
de ce aveți nevoie ca fotografie!

CELE MAI POPULARE

PACHETE PE CARE LE OFER.
PACHETE
CARE LE OFER
Dorești să faci o nuntă mică, intimă și personalizată sută la sută?
Chiar fugi de Nunțile cu număr mare de invitați?
Nu știi ce este o nuntă restrânsă sau secretă?
Ei bine, lasă-mă să-ți explic pe scurt:
În mod tradițional, este cunoscută ca o nuntă care are loc brusc, în secret, și este un fel ca și cum ai „fugi pentru a te căsători cu iubirea vieții tale" . În zilele noastre, lucrurile s-au schimbat și nu trebuie neapărat să fugiți. :)


Evenimentul e mic și mai mult familiar (de obicei nu mai mult de 10 invitați + DJ-ul și fotograf, uneori nu sunt invitați deloc) o ceremonie scurtă și restul zilei vă bucurați din plin doar voi doi. Puteți să vă umpleți ziua cu activități, să faceți o drumeție pe munte, să vă relaxați pe plajă în timp ce savurați tortul de nuntă... Iar eu fotografiind:)
Totul depinde de voi! Dacă nu ai o nuntă secretă, atunci poți merge într-o destinație de nuntă să facem fotografii secrete.
Și asta este cel mai fain dintr-o nuntă secretă sau o destinație de nuntă, aveți libertatea deplină și absolută de a face orice vreți voi!
NUNTA
SECRETA
  • Sunt cu voi în ziua nunții.
  • Dimineața voi fi prezent de la prima oră să surprind momentele din culise dar și pregătirile Dvs.
  • Cununia Civilă & Religioasă, ședința foto de Familie, ședința foto cu Dvs. și Petrecerea.
  • Cele mai faine fotografii sunt atent selectate și editate cu drag pentru voi ( în medie 800-1000 de fotografii ) le primiți în 90 de zile.
  • Galerie privată pe care o accesați, salvați fotografiile și distribuiți în orice moment cu prietenii și familia timp de un an.
*Imediat ce mă alegeți ca fotograf vom face și o Ședință foto Save The Date.

 1400 €
Lasă-ți timiditatea acasă și hai să creăm împreună propria voastră poveste de dragoste, de Familie.
Vom alerga, vom sări, vom dansa și vom fi conectați cu natura, creând momente magice pe care le voi surprinde cu Canonul meu.
Hai, ești pregătit? iată cum funcționează: Alege-ți pachetul care ți se potrivește cel mai bine.
Gândește-te la o locație, iar dacă sunteți în dilemă putem alege împreună. Sunteți gata? Atunci haideți să creăm ceva magie împreună!

Magia unei ședințe foto Portret, Familie sau Cuplu se poate petrece în Iași, Brașov, Cluj sau oriunde.

Este ceva special surprinderea dragostei dintre persoane. Simți acele sentimente și emoții atunci când ești cu persoana care te face să te simțim acasă oriunde te-ai afla.

Îmi place să fotografiez mai mult în natură și să fug de agitația orașului. Caut locurile perfecte pentru o evadare, pentru o sesiune de relaxare în natura în care tot ce contează ești tu, Tu și Tu.

Magia unei ședințe foto Portret, Familie sau Cuplu în Iași, Brașov, Cluj, oriunde. Este ceva special surprinderea dragostei dintre persoane. Simți acele sentimente și emoții atunci când ești cu persoana care te face să te simțim acasă oriunde te-ai afla.
Îmi place să fotografiez mai mult în natură și să fug de agitației orașului. Caut locurile perfecte pentru o evadare, pentru o sesiune de relaxare în natura în care tot ce contează ești tu, Tu și Tu. Lasă-ți timiditatea acasă și hai să creăm împreună propria voastră poveste de dragoste, de Familie. Vom alerga, vom sări, vom dansa și vom fi conectați cu natura, creând momente magice pe care le voi surprinde cu Canonul meu. Hai, ești pregătit? iată cum funnează: Alege-ți pachetul care ți se potriveste cel mai bine. Gândește-te la o locație iar dacă sunteți în dilemă putem alege împreună. Sunteți gata? Atunci haideți să creăm ceva magie împreună!
ȘEDINȚĂ FOTO
DE FAMILIE & CUPLU
SEDINTA FOTO
DE FAMILIE & CUPLU
Viața e construită din mici momente pe care le creăm noi, pe care le vom arăta copiilor noștri, prietenilor noștri și nouă înșine în serile în care nu vom avea somn.
Cred în conexiunile umane, în faptul că fiecare poveste merită să fie redată într-un mod special și unic. Așa cum aș fotografia și povestea voastră!

CUNUNIA SAU BOTEZUL
La sigur ai o mie de întrebări. În această pagină voi încerca să vă răspund măcar la câteva din ele. Perfect ar fi să vă răspund la toate întrebările la o cafea.
ÎntrebĂri & RĂSPUNSURI

  1. Întâi de toate vezi în programul meu dacă sunt disponibil în data evenimentului sau sesiunii tale.
  2. Dacă data este liberă atunci poți lua legătura cu mine aici
Știu că nu există două nunți la fel.
Modul în care lucrez se bazează pe cum ești și pe ce vrei să transmit.
Mă adaptez personalității tale – dacă ești puțin timid, nu te voi face să sari și să te înnebunești, dar dacă ești unul nebun după petreceri, atunci dă foc la ghete și pune la nuntă numai Rock and Roll.
Așa că scrieți-mi cât mai multe detalii depsre eveniment.

  • Îți voi răspunde cât mai curând posibil, dacă nu vezi nici un răspuns de la mine după 48 de ore, verifică-ți dosarul de spam uneori e-mailurile ajung acolo din anumite motive...
Dintre toți prestatorii, la evenimentul tău fotograful este persoana care va petrece cu voi cel mai mult timp.
Tot de la fotograf sunt cele mai mari așteptări după eveniment,
iar pentru aceasta este necesar de vorbit despre toate detaliile.
Alegeți fotograful dorit cu multă dedicație.
dacă Mai ai ÎntrebĂri?