ZBOR
Creez
Salvez
Repet

FOTOGRAF DE NUNTĂ CU DESTINAȚIE ORIUNDE
Hei îndrăgostiților, eu sunt Adrian il Fotografo, mă bucur să vă văd aici!

Încă mai caut cuvintele potrivite pentru a descrie ceea ce fac... așa că va fi mai ușor dacă o să puneți și voi ceva imaginație la cele scrise de mine.
Cum îmi place mie să cunosc depre voi așa cred că și vouă despre mine. Așa că am să vă povestesc câte ceva despre cum lucrez și despre omul din spatele camerei.
CINE SUNT

În primul rând, mărturisesc că m-am transformat într-un alt om, unul iubitor de viață, de frumos și disciplină și totul sa schimbat după un accident de motocicletă soră cu moartea. M-am născut de ziua internațională a fotografului pe 12 iulie cred că asta și-a pus amprenta, il Fotografo® este brandul de familie, folosindu-l ca și pseudonim. Îmi place să fac fotografii pentru că mi-am dat seama că viața este atât de efemeră și fiecare moment important merită să fie memorabil.
CE IUBESC
O Cafea gustoasă la o vorbă despre fotografie cu Fratele meu Alex. Reîntâlnirea cu prieteni la o bere, discuții bune despre puterea cuvântului, viață, univers, și ce ne așteaptă mâine. Abia aștept zilele de snowboard la Munte. Iubesc să-l ascult pe Tata în timp ce conduc și să simt că sunt la infinit de fericit. ♡ Să fotografiez dimineți de răsărit.
'' WoW Mi-a plăcut mult fiindcă: Atitudine serioasă, Responsabilitatea la un nivel înalt , fără întârzieri sau alte neplăceri. Seriozitate la maxim, dar și glumele glumețe (râzâbile) și care te ajută să te simți comfortabil chiar și în timpul evenimentului când ai uitat și cum te cheamă de la atâta stres. lucrări impecabile. atenție maximă oaspeților (interes ca să aibă poze fiecare membru din familie) deci într-un cuvânt IDEAL! ''
Ca să
faci ceva
este
deajuns
să faci
bine
A fotografia povești de dragoste, pentru mine cred că este cea mai frumoasă meserie din lume și mă simt atât de norocos. Primul lucru pe care îl voi căuta când vă voi fotografia povestea este conexiunea. Mă interesează cu adevărat să știu despre voi dragilor, povestea voastră, interesele voastre, care este limbajul vostru de dragoste, ce vă face cel mai mult să zâmbiți. Când spun o poveste, nu am un standard anume în crearea fotografiilor, pentru mine fiecare poveste este diferită și de aceea vreau să surprind fiecare dintre ele într-un mod unic. Cu siguranță ai doză mare de încredere atunci când îți alegi fotograful, cu fotograful e mai rău decât la doctor, :) fotograful te întreabă multe, se uită în ochii tăi, poate să te pună să urci un deal, să intre în casa ta, să-ți așeze cravata și chiar poate striga să se pupe mirii.
Hai să ne întâlnim
TOATE LUCRURILE MARi ÎNCEP CU UN plan.
SCRIE-MI șI hai Să îNCepem POVESTEA voastră.
DESPRE 2021
Oriunde te duci devine o parte din tine Într-un fel
WEEKENDUL CARE L-AM PUS INTR-O ZI DE LUNI
Așa cum sâmbătă, duminica sunt ocupat cu poveștile care le fotografiez am ales ca weekendul nostru să fie Luni și am mers de data aceasta la Crama Mircești, Comoara din Dealul Pietrăriei! Care încă până a ajunge la ea ne-a întâlnit cu un ''festival al Cocostârcilor'' parte din simbol al Moldovei.
Este vinăria mea preferată din Capitala de Vest a Moldovei.
PRIMUL MINI PhotoTOUR
Într-o dimineața așa și cum ne-am înțeles cu fratele meu Alex am mers pe la ora 6:00 să facem prin zona Moldovei câteva fotografii. Am făcut ceva drumeții pe lângă faptul că nu înțelegeam de ce soarele este atât de sus la ora asta? de fapt uitasem că sa schimbat ora și era ora 7:45.
Astfel am descoperit locuri noi cu adevărat frumoase și cel mai important că se află sub "nasul nostru".