DESPRE MINE

Adrian il Fotografo

|

Fotograf

CINE SUNT

În primul rând, mărturisesc că m-am transformat într-un alt om, unul iubitor de viață, de frumos și disciplină și totul sa schimbat după un accident de motocicletă soră cu moartea. M-am născut de ziua internațională a fotografului pe 12 iulie cred că asta și-a pus amprenta, il Fotografo® este brandul de familie, folosindu-l ca și pseudonim. Îmi place să fac fotografii pentru că mi-am dat seama că viața este atât de efemeră și fiecare moment important merită să fie memorabil.

FILOZOFIA MEAA ESTE SĂ: 

Zbor, Creez, Salvez, Repet }

Încă mai caut cuvintele potrivite pentru a descrie ceea ce fac... așa că va fi mai ușor dacă o să puneți și voi ceva imaginație la cele scrise de mine.
Cum îmi place mie să cunosc depre voi așa cred că și vouă despre mine. Așa că am să vă povestesc câte ceva despre cum lucrez și despre omul din spatele camerei.

Ce iubesc.

O Cafea gustoasă la o vorbă despre fotografie cu Fratele meu Alex. Reîntâlnirea cu prieteni la o bere, discuții bune despre puterea cuvântului, viață, univers, și ce ne așteaptă mâine. Abia aștept zilele de snowboard la Munte. Iubesc să-l ascult pe Tata în timp ce conduc și să simt că sunt la infinit de fericit. ♡ Să fotografiez dimineți de răsărit.

VEZI GALLERIA

STUDIO

FOTOGRAFIE

DE STUDIO

În studio lucrez pe un rezultat bun și nu pe numărul de ore sau cadre trase,

prin urmare costuri adiționale nu sunt pentru chiria la studio.

FOLLOW US

Pentru întrebări generale sau de lucru mă puteți contacta la:

info@ilFotografo.md

 

TOATE LUCRURILE MARI ÎNCEP CU UN PLAN.
SCRIE-MI ȘI HAI SĂ ÎNCEPEM POVESTEA VOASTRĂ.

 

+ 40 752 698 652

+ 373 68 99 3003